Funplays gigantiska lek- och aktivitetsanläggning i Hyllinge har öppnat i Hyllinge

Hyllinge 230324
Behov är till för att fyllas.
När man inte längre vågar låta barn gå på skogspromenad eller leka fritt på gårdsplanen p.g.a. den ökande våldspiralen måste det finnas trygga, upplevelserika alternativ för hela familjen.
Trenden med stillasittanden med mobilen är förödande, främst för de små. Intresset för aktivitets- och upplevelsecenter av olika slag tycks idag vara nästintill omättligt.

Allaktivitetshuset Sågen i Klippan är ett exempel, Väla är på gång och nu är gamla Familia i Hyllinge omvandlat till ett storartat Funplace för hela familjen. På invigningsdagen 24 mars stod hundratals och åter hundratals i kö.

Jättelika dinosaurer i spännande djungelmiljö med massor med rutschkanor, spel och lekprylar, dolda i djungeln mötte besökaren. Eller varför inte hoppa hage på väg, kika in i en gammal bil på vägen till hinderbanor, trampoliner, discon? Eller prova scenen intill kafeterian och pizzerian?

Hopp och skutt och glädjetjut lär fylla den över 5000 kvm stora välgenomtänkta anläggningen, där ingenting är glömt.

Allt är mycket påkostat, färgrikt med amerikansk touch. Vad kalaset kostat i miljoner är väl oklart men inträdesbiljetterna tycks vara väl saftade för en flerbarnsfamilj.

Funplays lokaler kommer även att utnyttjas för evenemang, konferenser och teambildning.