Fr. v. Welplast AB Jacob Volckerts, Jonas Friberg, Diodhuset Magnus Henriksson, Bengt Eriksson samt Sånnagården Tomas Isberg och Maria Isberg

Näringslivskväll med Åstorps Företagare 2023

Pristagare 2023

Årets Företagare 2023
Diodhuset Sverige AB
Magnus Henriksson


Företaget är ett snabbväxande tillväxtföretag inom miljövänliga belysningslösningar till fordon, med det egna ledande varumärket LEDSON. Kunderna är entusiastfordon till tunga bruksfordon på räls, väg och vatten.

Verksamheten i Åstorp har en utvecklingsavdelning där nyabelysningslösningar med ledarmaturer och lampor tas fram, produkter utvecklas och förfinas till kunden som alltid står i centrum.

Diodhuset Sverige AB bildades 2007 och har en stabil utveckling där omsättningen ökade med 20 % från 2022 till 2023.

Magnus Henriksson är en sann entusiastisk, inspirerande, målmedveten entreprenör som lyfter sina medarbetare som en viktig faktor för företagets framgång!

som bidrar till miljövänliga lösningar för industrin. Genom smarta förpackningslösningar och livcykeltänk minskar de sitt eget och sina kunders klimatavtryck.

Årets Hållbarhetsföretag 2023
Wellplast AB
Jacob Volckerts och Anders Jönzon

Företag med tillverkning och utveckling av unika material och innovativ förpackningsdesign, som bidrar till miljövänliga lösningar för industrin. Genom smarta förpackningslösningar och livcykeltänk minskar de sitt eget och sina kunders klimatavtryck.

Materialet som de använder är 100 % återvinningsbart. Kombinationen av unika material och en gedigen erfarenhet inom förpackningsutveckling gör företaget till en uppskattad leverantör till många bolag över hela Europa.

Wellplast AB grundades 1999 på Chalmers som ett materialutvecklande bolag. Idag är företaget specialiserat på att leverera förpackningsmaterial och transportemballage för kunder med
höga krav. Företaget utvecklar och producerar materialen i sin anläggning i Åstorp.

Årets Entreprenör 2023
Sånnagården AB
Maria och Tomas Isberg

Företaget innehåller många spännande och intressanta delar. I växthus odlas gurkor, tomater, sommarblommor och bär och grönsaker för självplock. Gårdsbutik med självbetjäning där kunderna
kan köpa noga utvalda lokala produkter. Glasscafét erbjuder ett stort utbud av glass och hembakade bakverk.
Allt bröd och kakor bakas på gården. De genomför evenemang som vårmarknad och julmarknad som är välbesökta.

Med sin medvetna förbättring av Sånnagården har de en stabil utveckling som skapar många arbetstillfällen. Maria och Tomas Isberg är sanna entreprenörer som älskar sitt företag.